Logo
16 april 2018 Blog

Wij werden genoemd

Wow en weer werden wij genoemd bij Smaakvolgers 🙂  13 april 2018

Tip om de vrijmibo nóg lekkerder maken: de luxe borrelplanken van Woarst Delicatessen. Afhankelijk van het seizoen en het assortiment stelt eigenaar Matthias de planken zelf samen. >>

Donderdagmiddag, 16.00 uur. De bel gaat. Het is Matthias van Woarst Delicatessen, hij komt de borrelplanken brengen die we hebben besteld voor een borrel met collega’s. Snel open ik de deur en vol verwachting kijk ik naar hetgeen in zijn handen. Mijn teleurstelling moet Matthias zijn opgevallen, want hij reageert direct: “Ik moet de borrelplanken nog wel even opmaken, anders is er na de autorit niets meer van over!”. Mijn gezicht klaart op. ‘Gelukkig’, denk ik bij mezelf. Ik heb namelijk erg goede verhalen gehoord en kan niet wachten om al dit lekkers te zien én te proeven!  

Lees hier verder //www.smaakvolgers.nl/weblog

Geschreven door: woarst